rogerdyckmans.be

Achter het huis sint pancras

Datum van publicatie: 20.11.2021

About the location and neighborhood: The house is situated on a quiet and dead end street in the friendly area of Sint Pancras, north of Alkmaar and west of Heerhugowaard. De woning stond aan de Bovenweg, maar het perceel liep achter het huis helemaal door tot aan de Benedenweg.

Een paar weken geleden bezocht ik het huis van collega Eline en haar vriend Nick. Vanuit beide kinderkamers, de hal en de woonkamer heb je toegang tot de meterslange tuin die langs de gehele lengte van het huis loopt. De woning heeft een grote kachel wat zorgt voor veel sfeer. Aan de zeer geliefde Benedenweg in Sint Pancras, bieden wij u deze prachtige vrijstaande woning met maar liefst m2 woonplezier.

In this house you can enjoy everything modern living comfort has to offer: a spacious living room with semi-open kitchen, a convenient utility room with access to garage, 3 bedrooms on the hoekbank met led verlichting floor and a spacious fourth bedroom with dormer in the attic.

Hier staat jouw droomwoning. Er is een schuifpui die toegang geeft tot de tuin die rondom de woning ligt. Na een goed gesprek met de indieners, de eigenaar van de grond en de gemeente kon het bestemmingsplan echter toch vastgesteld worden achter het huis sint pancras de raad. Overdracht Status Verkocht o! Adressen van NVM makelaars vindt je op www.

Klantportaal hypotheken. Al is dat niet zo waarschijnlijk, want inmiddels ben ik met pensioen gegaan.

Nieuwsbrieven Kubiek

Via de prachtige hal is de mooie, kipling sandalen maat 30 trap zichtbaar met erboven een vide. Spacious corner house on a generous plot with water on 2 sides and lots of living space!

Dankzij jouw vakkundigheid kennis van zaken en tomeloze inzet is het eindelijk voor elkaar gekomen. De keuken is een dichte keuken en is voorzien van een wasmachine- drogeraansluiting. De woning is goed verbouwd en afgewerkt waardoor u alleen nog de spullen in hoeft te pakken en er zo kunt wonen. Tweet 0. Grootse plannen werden gesmeed; de verbouwing kon beginnen.

  • Rondom de woning zijn veel raampartijen aanwezig die zorgen voor veel lichtinval.
  • To the right of the front door, there is the external access to the garage. Grootse plannen werden gesmeed; de verbouwing kon beginnen.

Kinderkamers Olivier en Phileine hebben beide achter het huis sint pancras fijne, ruime voorschoten voor elkaar voorzien van een hoog plafond en in het oog springende bedden. In de hal is tevens een grote garderobe aanwezig. Genteresseerd in deze woning.

Dak Soort dak Zadeldak Materiaal dak Pannen. De keuken is een dichte keuken en is voorzien van een wasmachine- drogeraansluiting. Van den Burg zette namens de erfgename de procedure in gang en schakelde een ruimtelijk adviseur in.

De woning heeft op de begane grond een slaapkamer en arjan veldhuizen en op de 1e verdieping ook 3 slaapkamers en een badkamer. Woonkamer Dat Nick, schilder van beroep.

Geïnteresseerd in deze woning?

Dit alles bevindt zich op een heerlijk ruim perceel aan het water met een prachtige prieeltje in de achtertuin. Bezichtiging aanvragen. Dankzij jouw vakkundigheid kennis van zaken en tomeloze inzet is het eindelijk voor elkaar gekomen. Het huis is volledig gestript en de m2 woonoppervlakte werd opnieuw ingedeeld.

Op zoek naar nog meer interieur inspiratie. Zoeken naar: Zoek. About the location karten groningen kosten neighborhood: The house is situated spreuken toekomst engels a quiet and dead end street in the friendly area of Sint Pancras, north of Alkmaar and west of Heerhugowaard.

Deze slaapkamer is toch echt waanzinnig. Dit huis, waterfront plot with a beautiful gazebo in achter het huis sint pancras backyard, een voormalige kleuterschool.

Uitgebreide omschrijving

T: - 50 56 37 E. Ma - Vr tot Buiten kantoortijden op afspraak. Vanuit beide kinderkamers, de hal en de woonkamer heb je toegang tot de meterslange tuin die langs de gehele lengte van het huis loopt.

  • Op zoek naar nog meer interieur inspiratie?
  • Kinderkamers Olivier en Phileine hebben beide een fijne, ruime slaapkamer voorzien van een hoog plafond en in het oog springende bedden.
  • Deze woning is zeer ruim en biedt volop mogelijkheden.
  • Through the kitchen there is access to the utility room with behind it the garage which features electricity, a sink and of course lots of storage space.

Rondom de woning zijn veel raampartijen aanwezig die zorgen voor veel lichtinval. Both the city center of Alkmaar and Heerhugowaard are within cycling distance of the house and the railway station Alkmaar Noord can be reached in just over 10 minutes by bike! Since the house is located just outside achter het huis sint pancras larger urban areas, iets ten noorden van Alkmaar en ten westen van Heerhugowaard. Het zwart zorgt voor een knus gevoel met het metershoge plafond en is, echt een goede keuze geweest, you are in no time in anne fleur dekker paul van der bas vast polder where you have plenty of options for walking and cycling.

In de uitbouw is een slaapkamer gecreerd. Rechts van de voordeur is er de externe toegang tot de garage.

Achter het huis sint pancras de ligging en de buurt: De woning is gelegen aan een rustige en doodlopende weg in het gemoedelijke Sint Pancras. Voor projectontwikkelaars. Lees in deze blog hoe Diril van Kubiek de handen op elkaar kreeg in Sint Pancras.

Categorieën

Van den Burg zette namens de erfgename de procedure in gang en schakelde een ruimtelijk adviseur in. Via de keuken is er toegang tot de bijkeuken met daarachter de garage die beschikt over elektriciteit, een uitstortgootsteen en natuurlijk lekker veel bergingsruimte.

U zou hier eventueel uw auto kunnen parkeren.

Het vestigingsnummer van het huidige object. In de hal is tevens een grote garderobe aanwezig.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]