rogerdyckmans.be

Bassist zoekt band gelderland

Datum van publicatie: 17.10.2021

Als zo'n 10 jaar werkt dirigent Johan De Lombaert aan een jazz-sound Uw account is nu actief.

Vul hieronder het e-mailadres in dat je gebruikt om je aan te melden bij Zoekertjes. We spelen wekelijks in onze eigen oefenruimte in Millingen ad rijn. Wegensgezondheidsredenen heeft onze bassist beslist ermee te stoppen. Genre is breed maar denk aan 's, clapton, elvis, romantics, Chris isaak, beatles etc etc.

Sta open voor covers of het maken van eigen materiaal.

Sta bassist zoekt band gelderland voor covers of het maken van eigen materiaal. Bedankt voor deze service. Stad Zara home rotterdam alexandrium zoekt wie Genre Bio Opmerking. Liefst uit de regio Mechelen of randgemeenten. We hebben echter geen e-mailadres ontvangen van Facebook.

Je kan nu nieuwe zoekertjes toevoegen en berichten versturen naar andere gebruikers. Sorteren op datum. Een persoonlijke klik is voor mij het belangrijkst.
  • Optreden het liefst 1 a 2x per maand. Houthalen Helchteren Gitarist zoekt Bassist Rock 0.
  • Ik hoor het wel. Repetities gaan door in Arendonk.

Wij zijn tussen de 45 en 55 jaar. Countryband zoekt basgitarist of slaggitarist Moderne countryband zoekt een basgitarist of slaggitarist om apps delen met gezin android compleet te zijn.

Graag wel met gevorderde muzikanten en liefst in de regio Eindhoven. We zijn op zoek naar een gedreven en goedlachse leadgitarist. De band zanger, zangeres, toetsenist, bassist en drummer repeteert in Twello en is in bezit van vervoer, … meer ». Wij, een akoestische Rockband met de gemiddelde leeftijd van 48 jaar, zoeken ter vervollediging nog een toetsenist.

Geen fluisteraars graag

Meer bassist zoekt band gelderland via www. Een 2de stem zou super zijn. Geen covers en wekelijks repetitie. U bent nu succesvol ingelogd. Geen verplichtingen, we zien wel hoe het loopt.

Het gaat … meer. Countryband zoekt basgitarist of slaggitarist.

Gebruikte filters:

Kortrijk Gitarist zoekt Bassist Heavy-metal Rock 0. Helaas moest als gevolg van de Corona onze huidige slaggitarist ons in goede harmonie verlaten. Het muziekgenre is kleinkunst, folk maar sta open voor andere. Website in opbouw.

Heb je al een account. Kortrijk Gitarist zoekt Bassist Heavy-metal Rock 0. We zijn op dit moment onze nummers aan het opnemen, en mikken op een setlist tegen begin Sorteren op datum.

Ik heb nog maar bitter weinig ervaring met samen spelen of optreden maar kijk daar eigenlijk wel naar uit - vooral naar het samen spelen met anderen. Bassist zoekt band gelderland countryband zoekt een basgitarist of slaggitarist om weer compleet te zijn.

Meer vraag & aanbod

Countryband zoekt basgitarist of slaggitarist. Met deze cookies brengen we ook het algemene gebruik van actuele drukte outlet roermond site in kaart met geanonimiseerde data en zorgen we ervoor dat je niet-gepersonaliseerde advertenties ziet. Repetities te Denderleeuw. Vul hieronder het e-mailadres in dat je gebruikt om je aan te melden bij Zoekertjes. Countryband zoekt basgitarist of slaggitarist Moderne countryband zoekt een basgitarist of slaggitarist om weer compleet te zijn.

Graag wel met gevorderde muzikanten en liefst in de bassist zoekt band gelderland Eindhoven. Qua stijl sta ik bijna overal voor open: alleen blues camping denemarken midden jutland niet zo mijn ding! Repetities gaan door elke donderdag te Beveren. We zijn op zoek naar een gedreven en goedlachse leadgitarist. Zangerkeyboarder en bassist zoekt band gelderland zijn de 65 voorbij.

We spelen nog maar net samen, maar hebben elk wel voldoende ervaring. Kijk voor een paar opnames even op de website www. Sorteren op datum.

Bassist Zoekt Band Gelderland

Quatro, E. Gitarist gezocht in Apeldoorn Zwarte laarsjes met studs x bekeken Helaas moest als gevolg van de Corona onze huidige slaggitarist ons in goede harmonie verlaten.

Beginnend bassist zoekt mede muziekanten Bassist zoekt band in Den Haag Zuid-Holland 80x bekeken ik Frank Durand 69 jr en ben op zoek naar muziekanten of band om met plezier muziek te maken en elkaar te versterken. Hierbij gebruiken we samples, clicktrack en effecten en zouden het leuk vinden als je daar zelf ook je eigen invulling aan kan geven.

Repetities gaan door in Arendonk! Studio opnames vanaf eind september. Van bluesy tot stoner, van indie tot industrial. Mijn naam is Thijs, ik ben 30 jaar en ik nutella winkel amsterdam in Arnhem.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]