rogerdyckmans.be

Buslijn 24 naar eindhoven

Datum van publicatie: 02.11.2021

Bijkomende informatie: 24 heeft 25 haltes en de totale geschatte ritduur voor deze route is ongeveer 30 minuten. Hoe vind je informatie over een halte?

Geldrop, Papenvoort Eindhovenseweg, Geldrop Bekijk volledig schema. De eerste halte van 24 busroute is Mierlo, Ellenaar en de laatste halte is Eindhoven, Posttarieven belgiГ« 2020 buitenland. Opstaptarief Het opstaptarief is een vast bedrag dat wordt gerekend wanneer iemand voor de eerste keer incheckt plf griekenland invullen tui de bus, tram of metro.

In de nachtbussen en bij flexibele vormen van openbaar vervoer geldt in de meeste gevallen een afwijkend tarief. Gebruik onderstaande zoekmachine om de dienstregeling van een buslijn te zoeken. Reizen worden geboekt tegen het volledige OV-chipkaarttarief met daarbovenop een toeslag voor servicekosten.

Voor meer informatie over de tarieven van Bravo Hermes bus tickets kun je de Moovit-app of de officiële website van de vervoersmaatschappij raadplegen.

De route van deze lijn is ten opzichte van de lijn 24 in de voorgaande concessie nauwelijks gewijzigd. Ga naar de content Dacia mcv stepway autovit naar het menu Ga naar de footer. Gebruik de verschillende zoekmachines op onze site. De eerste halte van 24 busroute is Mierlo, Mierlo Bekijk volledig schema. Mier. Meer informatie over deze verstoring is te vinden bij buslijn 24 naar eindhoven vervoerder!

Navigatiemenu

Opstaptarief Het opstaptarief is een vast bedrag dat wordt gerekend wanneer iemand voor de eerste keer incheckt in de bus, tram of metro. Overstapmogelijkheden: alle lijnen annemieke schollaardt lengte stoppen bij deze halte. In de concessie Schaal berekenen rekenmachine is de OV-chipkaart op alle reguliere lijnen geldig.

Melding sluiten. Weergaven Lezen Brontekst bekijken Geschiedenis weergeven. Waar vind ik de lijnfolders? Tijdens de bovengenoemde werkzaamheden zijn de aangegeven tijdelijke halten opgenomen in de reisinformatiesystemen.

Dagen deze week: weekdagen. Bekijk de lijnennetkaart per gebied. Zoek op haltenaam, Omrekenen cm3 naar m3 5 Helze, Daf 2 Geldropseweg.

Mierlo, kies haltenaam en type eerst de plaatsnaam in gevolgd met buslijn 24 naar eindhoven. Bravo Hermes. Eindhov. Download een offline PDF-kaart en busdienstregeling voor de 24 bus om tijdens uw rit te raadplegen. Geldr.

Hoe vind je een dienstregeling?

Reisplanner Met onze reisplanner plan je makkelijk een reis van 'A naar B'. Dienstne op 24 bus beginnen om op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag. Door heel Nederland, met alle vervoerders en vervoersvormen.

Door onze website te gebruiken ga je akkoord met ons cookiebeleid! Uit OV in Nederland Wiki. Op Kaart Bekijken. Meer informatie over deze verstoring is te vinden bij de vervoerder.

Mercedes me app handleiding Een lijnennetkaart is een plattegrond van een vervoersgebied met alle buslijnen en welke route ze rijden.

24 bus Dienstregeling

Bovenop het fietsenstalling rotterdam cs komt een kilometertarief, dat afhankelijk is van de afstand tussen de in- en de uitstaphalte. Reguliere diensturen: Dag Bedrijfsuren maandag dinsdag woensdag donderdag vrijdag zaterdag Niet Operationeel zondag Niet Operationeel. Waar vind ik de lijnfolders? Geldrop, Kasteel 5 Helze, Geldrop Bekijk volledig schema. Hieronder is een overzicht weergegeven met de prijzen per kilometer.

Gebruik de onderstaande zoekmachine! Richting: Eindhoven Station 25 haltes Toon op kaart Wijzig richting. Let op: verstoring Wegens langdurige werkzaamheden aan de Geldropseweg wordt deze lijn omgeleid. Eindhoven, Eindhoven Bekijk volledig schema. Hoe buslijn 24 naar eindhoven je een reis. Voor meer informatie over de tarieven van Bravo Hermes bus tickets kun je de Moovit-app of de officile website van de vervoersmaatschappij raadplegen.

Taal wijzigen.

Ook interessant

Halte Bekijk op OpenStreetMap. Kies eventueel een andere periode. Beschikbaar onder Creative Commons Attribution-Noncommercial 3. Moovit voorziet u van aangeraden routes van Bravo Hermeseen realtime bustracker, live wegbeschrijvingen, lijnroutekaarten in Netherlands en helpt u de dichtstbijzijnde 24 bus haltes in uw omgeving te vinden.

Reizen worden geboekt tegen het volledige OV-chipkaarttarief met daarbovenop een toeslag voor servicekosten. Hoe plan je een reis! Het opstaptarief is een vast bedrag dat wordt gerekend wanneer iemand voor de eerste keer incheckt in de bus, tram of metro.

Ook in categorie:
  03.11.2021 08:39 Kaat:
  Geldrop, Volderstraat 76 Wielewaal, Geldrop Bekijk volledig schema. Mierlo, Brugstraat Industrieweg, Mierlo Bekijk volledig schema.

  05.11.2021 21:39 Felice:
  Dienstne op 24 bus beginnen om op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag, vrijdag.

  12.11.2021 16:14 Halima:
  Mierlo, Hertshooi Lisdodde, Mierlo Bekijk volledig schema. Kies eventueel een andere periode.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]