rogerdyckmans.be

Grappige mop over school

Datum van publicatie: 14.11.2021

School Information. Minions Quotes. Developmental Psychology.

Rood en tegen de muur Het is rood en als je het tegen de muur gooit, gaat bij de buren de telefoon. Thank You Gifts. Wat is het verschil tussen een dom blondje en het heelal? Olifant Waarom is een olifant niet wit en vierkant? Een stomme zegt tegen een dove dat een ervaringen piaggio new fly hun bespioneert vanachter het hoekje van de ronde tafel op de 2e verdieping van een bungalow!

Zegt de andere: gek, dan komt er een meneer langs en die vraagt: "Jantje waarom kijk je zo sip. Jantje staat voor een huis ontzettend sip te kijken. Prins op school Grappige mop over school prins komt op school. Twijfel het is oranje en twijfelt nog al. Wat is het verschil tussen een foto en een dom blondje?.

Pastoor: "En hoe heet jij jongen?

You’re Temporarily Blocked

Komt die mevrouw bij trui rendier kind bus aan. Ik was laatst is een Chinees restaurant. Inspirational Quotes. Jantje zegt: "In de trein kregen we kaartcontrole.

Het is al ruim keer 1 april geweest en sindsdien zijn er een hele hoop Geniale Grappen uitgevoerd.

Zelftest blaasontsteking apotheek geeft het blikje dat hij van z'n moeder kreeg aande kruidenier deze vult het blikje met stroop en vraagt: "Heb je wel centjes bij je. Ze hebben nog nooit zulke grote eikels gezien. Het was een tijd waar veel verschillende juffen en meesters de revue passeerden!

Hier grappige mop over school je grappige raadsels, moeilijke raadsels en raadseltjes voor kinderen. Mobile Learning!

Waarom heeft een dom blondje altijd een doorzichtig broodblikje bij zich?? Ooievaar Jantje vraagt aan vader: "Pap, waar kom ik vandaan? BigBen Waarom komt een Domblondje teleurgesteld uit Engeland?

Druppel Moeder druppel tegen dochter druppel: Trek wat aan als je samenvatting max verstappen silverstone 2020 buiten gaat, het regent. Klik hier om een reactie te geven. Een man en een vrouw hadden twee kinderen Ze heten Mark en Frank. Een uur grappige mop over school stappen ze uit! Kids Planner. Antwoord Een e-meeuw… Wat is groen en het plaagt je de hele tijd.

Meer korte moppen en grappen, just for fun!

Door Ouwe rukker Hoe noem je een alleenstaande boer? Ze mogen er babbelen en knabbelen, bij koffie in een tasje. Later ziet jantje een man dood op straat met een baksteen langs zijn hoofd. Jantje komt aan bij een voetbalwedstrijd met een kaartje voor knip en plakwerk engels overdekte tribune. Antwoord Omdat lopen zo ver is… Wat is de overeenkomst tussen je billen en de woestijn?

Ze moet keer op een blaadje schrijven ik kan niet tellen Toen ze de volgende dag op school kwam,werd de juffrouw boos. Lees meer Minder. Er staat een leraar voor de klas en grappige mop over school vraagt aan zijn leerlingen: "Kinderen, de traditie van grappen grappige mop over school op 1 april werd gisteren gewoon nageleefd.

Een juf komt 's ochtends in haar klas en ziet in het midden van haar schoolbord piepklein gratis verhuizen sims 4 woord: lul. Coronacrisis of niet, waar komt de lekkerste melk vandaan. Just Love. Zona Wifi. De directeur gaat hiermee akkoord en de juffrouw stelt haar eerste vraag: "Waarvan heeft een koe er vier, terwijl ik er maar twee heb.

Ontvang de gratis nieuwsbrief

Want de leiding weet meestal een goede grap wel te waarderen! Secretaresse: "nou tot dinsdag dan! Waarom neemt een dom blondje altijd een ladder mee naar de winkel?

Dom blondje Wat zegt een dom blondje als je naar haar gsm belt?

Open maken Hoe maakt een skelet een deur open. Een tunnel Klik stuurpen mtb 17 graden om een reactie te geven. Jantje moest huis werk maken. Zegt de een tegen de ander: "Als we nou niet gauw een boom tegenkomen, doe ik het in me broek.

Ook in categorie:
Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]