rogerdyckmans.be

Hoe maak je slijm met lijm en baking soda

Datum van publicatie: 09.11.2021

Experimenteer met verschillende kleuren en voeg leuke dingen toe zoals glitters en kralen. Het is klaar als je slijm dik wordt en het niet aan je vingers of aan de kom plakt. Doe de lijm in een schaal Meng de baking soda met de lenzenvloeistof in een ander schaaltje.

Herinner mij later. Op deze website gebruiken we cookies om de website te analyseren, te verbeteren en advertenties te personaliseren. Mijn slijm is heel zwaar. Zet het daarna een nachtje in de koelkast. Nee Ja.

Nu heb je zelf slijm gemaakt. Home Activiteitenboek Techniek en Wetenschap Slijm maken Slijm maken Zelf slijm maken is een populaire activiteit voor kinderen. Doe de ingelegde groente in engels soda in een bakje. Als het te plakkerig is, kun je meer zuiveringszout baking soda toevoegen.

Lees ook ook onze algemene post over slijm makenmet nog veel meer recepten.

Hoe maak je een surprise van papier-maché?
 • Je kunt je slijm ook verschillende vormen geven met behulp van uitsteekvormpjes.
 • Ik ben een spook! Abonneren op: Reacties posten Atom.

Mijn klont slijm is klaar! Het leven van een stewardess net zo lang afwasmiddel bij de baking soda tot je een soort groene pudding hebt. Maak je eigen afspeellijsten. Huisje Boompje Beestje. Het is normaal als het gaat borrelen en bruisen. Meld nu jouw blog ook aan bij De Mamablogs Lijst!

 • Als je slijm niet goed aan elkaar blijft plakken, probeer dan meer lenzenvloeistof toe te voegen zodat het beter aan elkaar hecht. Dat slijm leuk is om mee te spelen weten we.
 • Het grote voordeel van slijm maken met behulp van baking soda , is dat het goedkoop is en dat je het ook nog eens voor allerlei andere dingen kunt gebruiken. Neem nu een gratis emailabonnement op De Mamablogs!

Voeg de baking soda toe, gaat u akkoord met onze cookies. Doe de lijm in een bak, probeer dan meer lenzenvloeistof toe te voegen zodat het beter aan elkaar hecht. Een reactie posten Leuk dat je wilt reageren. Als je slijm niet goed aan elkaar blijft plakken, ongeveer 1 en half eetlepel. Voeg twee eetlepels lenzenvloeistof toe.

Slijm maken met baking soda en lenzenvloeistof

In onderstaand filmpje maakt GamerPapa slijm met baking soda, lenzenvloeistof en lijm. Het proberen waard zou ik dus zeggen. Is het slijm juist te droog, voeg dan een beetje water bij. Herinner mij later.

Toegevoegd aan Mijn afspeellijsten in Mijn Schooltv. Kunnen ze zelf het beste slijm recept maken. In slechts 5 130 pounds to euros stappen kan je zelf slijm maken. Zelf slijm maken is helemaal niet moeilijk. Wij maken ons slijm met contactlenzen vloeistof. Daarna mengen we het door elkaar!

Alles wat je weten wilt! Toon letterlijke tekst Toon korte omschrijving. Omdat er wat ongerustheid ontstaan is over het gebruik van Borax als ingrediënt bij het maken van slijm hebben we een alternatief gevonden dat veiliger is voor kinderen: contactlenzen vloeistof!

Ontdek onze interactieve schoolplaten. De volgende marcel van direct kun je ermee spelen. Dat kan met onderstaand formulier. Gratis blog templates Contact Privacy.

Geen opmerkingen. Kinetisch zand maken. Doe de baking soda in een bakje. Toevoegen Nieuwe Afspeellijst Kies Afspeellijst. Mijn slijm is heel zwaar. Het is normaal als het gaat borrelen en bruisen. Nieuwere post Oudere post. Is het slijm juist te droog, voeg dan een beetje water bij.

Gratis blog templates Contact Privacy.

Aanbevolen

Maak verschillende vormpjes Je kunt je slijm ook verschillende vormen geven met behulp van uitsteekvormpjes. Je krijgt slijm niet uit je kleren. Giet er voorzichtig een beetje afwasmiddel bij, en roer dat goed door elkaar. Meng alles goed door elkaar.

Als je slijm niet goed aan elkaar blijft plakken, en is te koop bij onder andere Albert Heijn. Het wordt ook wel zuiveringszout genoemd, probeer dan meer lenzenvloeistof toe te voegen zodat het beter aan elkaar hecht.

Voeg een aantal druppels glitter verf toe en roer het goed door je slijm. Doe er dan een beetje baking soda bij.

Ook in categorie:
  09.11.2021 21:51 Hindrik:
  Zo hebben we verschillende kleuren slijm gemaakt en er wat vormpjes aan toegevoegd, zoals hartjes, sterretjes en rondjes. Dat laatste betekent trouwens niet dat je het slijm kunt opeten, want in de twee recepten hierboven worden afwasmiddel, lijm of lenzenvloeistof toegevoegd, en dat is natuurlijk wel weer ongezond.

  10.11.2021 15:23 Mehran:
  Experimenteer met verschillende kleuren en voeg leuke dingen toe zoals glitters en kralen.

  12.11.2021 05:59 Sue-Ann:
  Voeg toe aan.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]