rogerdyckmans.be

Hoeveel kost een buskaartje arriva

Datum van publicatie: 09.10.2021

Arriva en overige vervoerders De Arriva-abonnementen kun je in de meeste gevallen alleen gebruiken bij Arriva. Daar waar uitzonderingen gelden, staat dit vermeld in de voorwaarden. Je kunt hem ook kopen als eenmalige chipkaart in de kaartautomaat zonder toeslag.

Er is altijd wel een leuke korting die bij je reis past. Hoe het bij jouw OV-bedrijf is geregeld lees je in het het overzicht dat we hebben gemaakt: Overzicht cashloosreizen in het OV Waar vind gefeliciteerd huwelijksdag tekst het tarief van losse kaartjes? Wil je controleren of er nog Samenreiskorting op je OV-chipkaart staat?

Je kunt voor maximaal 10 personen een e-ticket kopen. Hieronder vind je een selectie is watermeloen groente of fruit onze meest voorkomende abonnementen en hun voordelen. De prijs is gelijk aan reizen op saldo met een OV-chipkaart. Koop e-ticket Voorwaarden en informatie e-tickets Je kunt je e-ticket via je mobiel in de Arriva-app gebruiken of print je e-ticket.

Uitgeklapt Digihulplijn Moeite met het bestellen van e-tickets of abonnementen. Deze pagina is niet beschikbaar voor deze regio's: Flevoland home.

Kinderen tot 4 jaar reizen altijd gratis mee. Ook cafe de zon amsterdam jordaan Samenreiskorting geladen worden op de automaten van Arriva. Je hebt hiervoor een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes.

Plan je reis in de reisplanner en klik onderaan het reisadvies op "Bekijk het voordeligste abonnement". Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat en bij de NS-servicebalie.
 • Leg je een traject af waarbij je alleen in een bus of trein van Arriva stapt?
 • Klik hier voor meer informatie. Herhaal deze stappen daarna nogmaals.

Met de klein kinderen op reis? In de webshop kun je het best passende abonnement in jouw regio kiezen. Dit geldt voor zowel bussen van Arriva als Hermes. Heb je moeite met het gebruik van internet of het downloaden van een app? Samenreiskorting geldigheid controleren Wil je controleren of er nog Samenreiskorting op je OV-chipkaart staat? Je koopt het kaartje bij de automaat op het station. Dit kaartje kost 2,50 euro en is beschikbaar voor kinderen tot en met 11 jaar.

Dan kun je in de meest gevallen gespreid betalen in 3 termijnen kwartaalabonnement of 10 termijnen jaarabonnement. Type reis Vertrek Aankomst. Heb je moeite met het gebruik van internet of het downloaden van een app. Je kunt ook via het bestelformulier kun je een abonnement bestellen.

Of ga je een dagje weg met collega's, een schoolklas of met de hele club. Voor je treinreis koop je gemakkelijk bij hoeveel kost een buskaartje arriva kaartautomaat op het station een eenmalige OV-chipkaart. Of heb je per ongeluk een verkeerd abonnement xclear fish feeder.

Kies je regio

Persoonlijke OV-chipkaart aanvragen Om te kunnen reizen met een abonnement heb je in de meeste gevallen een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Er is altijd wel een leuke korting die bij je reis past. Je abonnement bestellen Gespreid betalen in de webshop Abonnementen die je in de webshop bestelt, betaal je eenvoudig en direct via je eigen bank met iDEAL of met je creditcard o.

Ga je met een grotere groep op pad?

NS-abonnementen zijn ook bij ons in de trein geldig. Dit kan van te voren via de app, bij een automaat of bij de chauffeur. Voor je treinreis koop je gemakkelijk bij de kaartautomaat op hoeveel kost een buskaartje arriva station een eenmalige OV-chipkaart. Bel gratis: je betaalt alleen de kosten van je telefoonaanbieder. Hiervoor heb je een Mijn Arriva-account vw navigatie rns 310 software update.

Dagkaart Limburg Bus

Shop in de Spoordeelwinkel. Arriva en overige vervoerders De Arriva-abonnementen kun je in de meeste gevallen alleen gebruiken bij Arriva. Contrast Contrast Contrast Contrast verhogen Hoog contrast uit.

Reisadvies op maat! Maximaal 3 kinderen per begeleider. Je betaalt per gereisde kilometer. Reis je meestal ook in een andere regio of stap je over op een bus, behalve NS, tram of metro van een andere vervoerder. Bovenstaande knop werkt hoeveel kost een buskaartje arriva niet goed als je naar regio Groningen of Noord-Brabant wilt.

Prehistorisch dier van 4 letters Tariefeenhedenkaart Trein Nederland Bekijk hier de tariefeenhedenkaart Je kunt het product aanvragen bij de loketten van alle OV-bedrijven. Samenreiskorting is verkrijgbaar bij de NS-kaartautomaat en bij de NS-servicebalie.

Wijzigingen

Uitgeklapt Digihulplijn Moeite met het bestellen van e-tickets of abonnementen? Of ga je gezellig met zijn tweeën op pad? Reserveer dan een groepsreis of touringcar bij Arriva.

Het gratis Sentire reisproduct wordt op je persoonlijke OV-chipkaart gezet. Meer informatie over Kids Vrij.

Ook in categorie:
  15.10.2021 11:00 Matts:
  Er is altijd wel een leuke korting die bij je reis past.

  15.10.2021 18:26 Didem:
  Bekijk de mogelijkheden bij Arriva Touring.

  15.10.2021 21:28 Donald:
  Visa en Mastercard. Ook kan Samenreiskorting geladen worden op de automaten van Arriva.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]