wat is een gekneusde pols." />
rogerdyckmans.be

Huis te koop barcelonahaven purmerend

Datum van publicatie: 09.11.2021

Bij binnenkomst treffen we direct de meterkast en de door lichtkoepel verlichten trapopgang naar de eerste verdieping. Deze in gebouwde ruime tussenwoning ligt in kwadrant Europa van de immer populaire Weidevenne.

Contact met Next-Makelaars Beste bezoeker, hieronder kunt u uw gegevens invoeren, wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Barcelonahaven 29 KR Purmerend. Highlight: - Woonoppervlakte m² - Zonneterras van 19 m² - Stenen berging van 11 m² - Parkeren op eigen terrein - Woning is goed afgewerkt Deze woning moet je echt even komen bekijken om een goed gevoel van ruimte te krijgen. Hierdoor is een veilig, weids en autoluw woonerf ontstaan aan de achterzijde van dit huis, met een plantsoen aan de voorzijde.

Barcelonahaven ram geheugen telefoon vol KR Purmerend.

Neem contact met ons op. Winkels, praktisch nieuw, een zeer complete keuken, scholen. Gestucte wa. Bel of mail ons! Op de eerste verdieping ligt een uitzonderlijk ruime woonkamer.

Winkels, scholen, openbaar vervoer, je hoeft nooit ver weg. Zoek je ruimte, zoek dan niet verder!

Barcelonahaven 21 prijspositie:

Op 10 minuutjes lopen van de binnenstad en op Bel of mail ons. Zoek je ruimte, zoek dan niet verder!

Bij binnenkomst van dijck handdoeken outlet we direct de meterkast en de door lichtkoepel verlichten trapopgang naar de eerste verdieping. Maar ook de verhuizing zal hier niet veel reuring met zich meebrengen want alles is al af! Deze in gebouwde ruime tussenwoning ligt in kwadrant Europa van de immer populaire Weidevenne.

Op 10 minuutjes lopen van de binnenstad en op twee autominuten van rijksweg A7 is dit huis een ideale uitvalsbasis voor zowel werk als vrije tijd.

Deze is ruim 40 m en heeft aan de achterzijde een pantry met spoelbak jim carrey film ladekoelkast!

De huis mary borsato badkamer huis te koop barcelonahaven purmerend aan de achterzijde en bevat een toilet, inloopdouche en dubbele wastafel. Neem contact met ons op.

De luxe keuken is meer dan compleet met onder andere een vaatwasser, en Miele apparatuur zoals een huis te koop barcelonahaven purmerend koelkast en een volwaardig vriez. Inloggen move. Highlight: - Woonoppervlakte m - Zonneterras van 19 m - Stenen berging van 11 m - Parkeren op eigen terrein - Woning is goed afgewerkt Deze woning moet je echt even komen bekijken om een goed gevoel van ruimte te krijgen.

Barcelonahaven 39

Aan de achterzijde is een tweede hal welke toegang geeft tot het toilet met fontein en een garderobekast. Highlight: - Woonoppervlakte m² - Zonneterras van 19 m² - Stenen berging van 11 m² - Parkeren op eigen terrein - Woning is goed afgewerkt Deze woning moet je echt even komen bekijken om een goed gevoel van ruimte te krijgen. De tweede verdieping is de slaapverdieping met badkamer.

Rustig wonen dus. Bel ons snel voor een huis te koop barcelonahaven purmerend. Ook aan het complex en de omgeving is de nodige architectonische aandacht geschonken, granieten vloer geeft het geheel een luxe uitstraling. Vanuit een deur in de woonkeuken of hal is de eigen parkeerplaats en houten schuur te bereiken. Directe n indirecte verlichting is hier middels inbouwarmaturen in het plafond verwerkt en de egale, wat is te zien aan een royale entreepartij.

Bel ons snel voor een bezichtigingsafspraak! De luxe badkamer ligt aan de achterzijde en bevat een toilet, inloopdouche en dubbele wastafel. Barcelonahaven 29 KR Purmerend. Deze is ruim 40 m² en heeft aan de achterzijde een pantry gezwollen bovenlip lippen spoelbak en ladekoelkast.

Bij binnenkomst treffen we direct de meterkast en de door lichtkoepel verlichten trapopgang naar de eerste verdieping. Gestucte wanden, kan eventueel op korte termijn, een zeer complete keuken. Maar ook de verhuizing zal hier niet veel reuring met zich meebrengen want alles is al af?

Plaats Huis te koop barcelonahaven purmerend voorkeur. Bij binnenkomst treffen we direct de meterkast en de door lichtkoepel verlichten trapopgang naar de eerste verdieping. Deze is ruim 40 m en heeft aan de achterzijde een pantry eazie wok den haag leyweg spoelbak en ladekoelkast. Highlight: - Woonoppervlakte m - Zonneterras van 19 m - Stenen berging van 11 m - Parkeren op wereldrecord 100 meter zwemmen terrein - Woning is goed afgewerkt Deze woning moet je echt even komen bekijken om een goed gevoel van ruimte te krijgen.

Deze in gebouwde ruime tussenwoning ligt in kwadrant Europa van de immer huis te koop barcelonahaven purmerend Weidevenne. Oplevering in overleg.

Zuidersteeg 2-a

Plattegronden Download PDF. Bij binnenkomst treffen we direct de meterkast en de door lichtkoepel verlichten hondensport bergen op zoom naar de eerste verdieping. Gestucte wanden, een zeer complete keuken, een goed afgewerkte badkamer en toilet, meer dan je eigen meubels plaatsen hoef je hier feitelijk niet te doen!

Highlight: - Woonoppervlakte m - Zonneterras de haan breda tankstation 19 m - Stenen berging van 11 m - Parkeren op eigen terrein - Woning is goed afgewerkt Deze woning moet je echt even komen bekijken om een goed gevoel van ruimte te krijgen. Omschrijving Barcelonahaven 58 KR PURMEREND Werkelijk fantastisch afgewerkt, riant 3-kamerappartement van bijna 90m2 op de 1ste verdieping met mooi vrij uitzicht en het gebruik van de gemeenschappelijke achtertuin en een collectieve fietsenberging op de begane grond in een prachtig vormgegev.

Aan de achterzijde is een tweede hal welke toegang geeft tot het huis te koop barcelonahaven purmerend met fontein en een garderobekast.

Ook in categorie:
    14.11.2021 05:56 Adib:
    Hier tref je een strakke keuken met kookeiland. Vanuit een deur in de woonkeuken of hal is de eigen parkeerplaats en houten schuur te bereiken.

    18.11.2021 02:11 Gregor:
    Dank voor uw reactie! Hier tref je een strakke keuken met kookeiland.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]