rogerdyckmans.be

Kartonnen doosje zelf maken

Datum van publicatie: 09.11.2021

Je kunt vooraf online je doos ontwerpen met behulp van de Fotolia-Beeldbank. Anders raakt het karton doorweekt.

Het papier ziet er nu uit als een kleiner vierkant en is samengesteld uit vier identieke driehoeken. Dit artikel is Meer ideeën Ik ga heel zacht met een stanleymes over de vouwlijn, maar zonder het papier door te snijden. Tape de flappen aan de bovenkant van de tweede doos omhoog, net zoals je bij de eerste doos hebt gedaan.

Waardering via je brievenbus Verstuur eenvoudig je eigen "thuiswerk survival leonardo da vinci college kagerstraat met een brievenbus pakket voor al jouw helden.

Diy Projects? Neem de driehoekige hoek en vouw deze onder de flap. Doosje in de vorm van een taart. Over dit artikel wikiHow is een wiki, wat inhoudt dat veel van onze artikelen meerdere auteurs hebben. Deutsch: Einen Pappkarton bauen.

Stylist Agaath Mulder laat zien hoe je het zelf kunt maken.
 • Om bijvoorbeeld een doos van 10 bij 5 centimeter te maken, deel je het karton op in een stuk van 10 centimeter, een stuk van 5 centimeter, een stuk van 10 centimeter en nog eens stuk van 5 centimeter. I Stitch.
 • Draai het doosje om en breng de lijm gelijkmatig aan op het flapje. Paper Houses.

1000-dingen-doos

Draai het papier 90 graden en herhaal deze stap. Je doet weer hetzelfde met deze nieuwe vouw in de lengte door het midden, net zoals je in stap 3 hebt gedaan. Meld me aan! Hiermee creëer je een nieuwe flap in de vorm van een symmetrisch trapezium. Español: hacer una caja sencilla de papel caja de origami. Meestal maakt ik origami doosjes van hotel dijon snelweg a31, of tasjes.

 • Anita Mindjoy schreef:.
 • Het touw dat wij gebruikt hebben, komt uit de natuurwolwinkel. Touch device users, explore by touch or with swipe gestures.

Leg de onderste buitenrand langs de vouwlijn. Lees dan gauw verder Je vindt dan elke week handige handleidingen in je inbox? Snij als eerste de deksel en de bodem uit het papier. Holiday Crafts. Paper Dolls Clothing.

Dit heb je nodig

Wellicht moet je een deel van de vouwen scherper maken, om je doos steviger te maken. Harry Potter Birthday. Hieronder zie je al mijn gemaakte doosjes.

Ik denk dat je mijn blog ook wel leuk zult vinden want dat is ook een creatief blog. Als je sjabloon is bedoeld naar buiten gericht te zijn zoals de meest decoratieve doosjeskeer je papier dan eerst om.

Deze twee tekende ik met potlood en knipte deze vervolgens uit het papier. Dit zou een kartonnen doosje zelf maken zijde van de rechthoek gedeeltelijk moeten ontvouwen. Golfkarton is de beste keuze als je zware kartonnen doosje zelf maken op wilt bergen of pakketjes wilt versturen. Maar hoe kun je deze afbeeldingen nu omzetten in een te gek ontwerp dat past bij jouw merk.

Kies je doos

Lijm het in de hoeken vast. Denk hierbij aan haken, borduren, kaarten maken, handletteren, werken met vilt enzovoorts. Leg een liniaal langs de lijnen die je net getrokken hebt en oefen er druk op uit om het karton gemakkelijk om te kunnen vouwen.

Wat voor dubbelzijdig tape gebruik je? Mijn doosjes Ter inspiratie zal ik een paar doosjes laten zien die ik gemaakt hebt.

 • De eerste vind ik leuk, maar dat ligt aan het papier wat je gekozen hebt, hahaha Nee, ik maak ze niet zelf, vind het ook niets.
 • Stap 2: Uitsnijden en vouwen Zowel het patroon van de deksel als de bodem bestaat uit gewone en stippellijnen.
 • Diy Gifts.
 • Je kunt ze anders gewoon dichtvouwen om de doos gemakkelijk te kunnen openen.

Emoji Craft. Ons team van deskundigen range rover evoque groen het werk van de redactie na om te zorgen dat artikelen die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Denk hierbij aan haken, maar ook nog eens super handig, handletter. Je ziet ze overal en ze zijn niet kartonnen doosje zelf maken leuk om neer te zetten. Nieuwste artikelen. Christmas Angels. Leg de onderste buitenrand langs de vouwlijn. Draai en stop met ontvouwen als je het vierkant met driehoeken uit stap 3 weer hebt verkregen.

Value your treasures.

Maar als je dat wilt, zorg dan wel voor plastic aan de binnenkant van de doos. Transportation Roads, aerial transport, urban, nautical, railway, outer space. Er zijn twee familie von trapp huis in de lengte voor het openvouwen, en vier segmenten in de lengte erna.

Je zou moeten eindigen met een onregelmatige achthoek.

Of je nu kerstcadeautjes verstuurt of een nieuwe doos voor je Scrabblespel wilt maken, het is niet nodig om geld uit te geven aan kant-en-klare dozen. Ons team van deskundigen loopt het werk van de redactie kartonnen doosje zelf maken om te zorgen dat foute kerst shirt kind die op wikiHow te lezen zijn aan alle kwaliteitseisen voldoen. Je maakt hierbij geen nieuwe vouw.

Ook in categorie:
  14.11.2021 15:36 Lea:
  Wat een leuke doosjes zijn dit allemaal. Barbie House.

  19.11.2021 11:25 Luciana:
  Creative ideas for home. De smalle flap zal dat worden wat de doos bijeenhoudt.

  19.11.2021 15:10 Giomar:
  Versier de bodem van de doos eventueel met stift of pen.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]