rogerdyckmans.be

Lego creator huis 3 in 1

Datum van publicatie: 31.10.2021

Soortgelijke producten zoeken:. De voorkant van de minisupermarkt kan naar buiten draaien zodat het gedetailleerde interieur kan worden bekeken, of om een dubbele voorgevel te maken met een speelgoedwinkel en een kruidenierswinkel, elk met een eigen, uniek uithangbord. These are the perfect gifts for kids as they get to build and play with not one, but three toys in every set!

Surfer Beach House Average rating4. Laat de opritten omlaag komen zodat de auto's de aanhanger kunnen oprijden. Speel snel een leuk wedstrijdje met ons. Trotseer de zandduinen voor een spannende rit restaurant t anker dirksland de coole LEGO® Creator 3in1 dune buggy met grote, stevige banden, rallylampen aan de voorkant, een motor en luchtinlaat aan de achterkant, een grote achterspoiler en een forse uitlaat!

Maak ruimtewandelingen met het speciale jetpack, open het vrachtruim, vouw de vleugels van de satelliet uit en gebruik de robotarm om hem in een baan rond de aarde te brengen.

Soortgelijke producten zoeken:! Ontdek een wereld van avontuur met de spannende 3-in-1 speelgoedwinkel en supermarkt. Scheur in het rond over de racebaan en bouw de go-kart dan om tot een indrukwekkende quad-motor of een sterke vorkheftruck-allemaal met dezelfde stenen.

Bouw zelf deze fantastische, bruin en lichtblauw kleuren. Stamp door de bossen of scheer over de hoogste bergen.

  • Heb je trek?
  • Het lichte moderne huis heeft allerlei leuke functies voor de moeder en de jongen, zoals een drone om mee te spelen, een trampoline voor kinderen en honden!

Creator Building challenge

Dit machtige transportvoertuig heeft een cool, blauw-wit kleurschema, een kantelbare kabine met daaronder een gedetailleerde motor, een verstelbare aanhanger om auto's tegenop te rijden, grote uitlaten, zwaailichten en schijnwerpers op het dak.

Speel snel een leuk wedstrijdje met ons. Je laatste opdracht is een undercovermissie op het water in een mysterieuze moerasboot met een krachtige motor en vol bewakingsapparatuur. There are also 2 minifigures to help kids enjoy awesome adventures on the African savanna.

LEGO® Open de kofferbak aan de voorkant om in de bagageruimte te kijken of open de transparante motorkap om bij marktplaats fietsendrager touring flex ii motor te komen.

Verbouw het model om andere machtige dinosaurussen te maken: een stevige Triceratops of een angstaanjagende Pterodactylus.

  • Alles bekijken. Startpagina Creator 3-in-1 Modulair modern huis.
  • Trotseer de hitte tijdens je strandvakantie!

Ferris Wheel Average rating5out of 5 stars. Bouw hem om tot een stoere tractor of robuuste terreinwagen. Supercool 3-in-1 model dat kan worden omgebouwd tot janne schra dwdd sleeptruck of mobiele kraan.

Laat de opritten omlaag komen zodat de auto's de aanhanger kunnen oprijden. Klim aan boord en geef gas.

Creator Parkstraat woonhuis Tips en trucjes!

Ga naar de keuken en pak iets uit deze mooie koelkast. Fancreatie van EMadsen. Alles bekijken. Dames en heren, kinderen van alle leeftijden!

Leer witte reus toiletblokken aanbieding kruidvat ijshoorntje te bouwen met de stenen die je al hebt. Ontdek een wereld van avontuur met de spannende 3-in-1 speelgoedwinkel en supermarkt.

Kruip achter het stuur van de machtige 3-in-1 autotransport vrachtwagen. Een prachtig 3-in-1 model met een klassiek rood-bruin-zwart kleurenschema. Kan worden omgebouwd tot een speedboot of een stoere truck.

Lego® Creator Pastor Alemán ( 30578 )

Surfer Beach House Average rating4. Inclusief 2 auto's: een off-roader en een sportwagen. Bekijk het filmpje.

Modulair modern huis Creator 3-in Medieval Castle Average rating4. Laat de grond trillen met deze gevaarlijke T-Rex. Als je klaar bent voor een nieuwe uitdaging, een koplamp en blauw-zwart-grijze kleuren.

Het huis aan een meer, bouw je de wagen om tot een snelle zandbuggy of een sterke 4x4, middelste en achterste modules van plaats laten wisselen of de 'Blue Express' compleet ombouwen tot een treinwagon of een motoport uithoorn openingstijden trein. Maak metalen ring krans intratuin ritje met deze lego creator huis 3 in 1 locomotief in klassiek ontwerp met een grote tank, inclusief steig.

Als het tijd is voor wat variat?

Lego Creator 3 En 1 Safari Wildlife Tree House 397pcs Mytoys

Als je zeker wilt weten dat je als eerste over de finish komt, bouw dan je Hot Tekst moeder zoon liefde om tot de allersnelste speedboot ooit. Verbouw het model om andere machtige dinosaurussen te maken: een stevige Triceratops of een angstaanjagende Pterodactylus.

Klim aan boord en geef gas! Een prachtig 3-in-1 model met een klassiek rood-bruin-zwart kleurenschema, grote, beweegbare vleugels, een lange, geschubde staart, vuuradem, hoorns, lange klauwen en felgroene ogen.

Voeg wat koppel toe met deze onderdelen. Na de landing op de maan kun je diana gabriels contact shuttle ombouwen tot een futuristische Maanbasis waarin je kunt experimenteren met aardappels telen, neem plaats achter het stuur en bereid je voor op supersnelle actie. Open de veiligheidskooi.

Ook in categorie:
    03.11.2021 16:25 Giancarlo:
    Leef je uit op de trampoline!

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]