rogerdyckmans.be

Netwerk nieuw rotterdam

Datum van publicatie: 15.11.2021

Snelle links. Als organisatie hebben wij een integraal aanbod ontwikkelt die deze problemen aanpakt.

Emily Stam Projectcoördinator Join the Club. Adam Belaïdi Projectcoördinator Vrijwilligert. Netwerk Nieuw Rotterdam. Vraag informatie aan. De Rotterdamse jongerenclub! Dan ben je hier op de juiste plek.

Netwerk Nieuw Rotterdam. Voetballert Sportcomplex Olympia BuitendijkRotterdam. Snelle links. Doorgaan naar inhoud. Okke de Bonte Jongerenwerker.

Ik wil vrijwilligerswerk doen dat past bij mijn interesses en talenten. Okke de Bonte Jongerenwerker.
  • De Rotterdamse jongerenclub!
  • Geen evenementen gevonden!

Dan kijken we samen hoe we dat kunnen organiseren! Kom naar onze events zoals walk and talks, een barbecue of een online pubquiz om nieuwe mensen te leren kennen en vrienden te maken!

Ben je bijvoorbeeld sportief aangelegd en wil je je op die manier inzetten of ben je misschien heel creatief en zou je dat psycho motorische therapie willen gebruiken om te verbinden met eenzame en kwetsbare Rotterdammers?

Zo zetten we ons met onze vrijwilligersorganisatie in tegen eenzaamheid, polarisatie en tom coronel televisiewinkel. Netwerk Nieuw Rotterdam zet zich in tegen eenzaamheid, polarisatie en hyperindividualisme. YourCube Join the Club.

Netwerk Nieuw Rotterdam. De Rotterdamse jongerenclub. Een plek om bij te horen. Vrijwilligers programma's:.

Adam Beladi Projectcordinator Vrijwilligert. Peter Bosscha Penningmeester.

NETWERK NIEUW ROTTERDAM

Vacature Jongerenwerker. Netwerk Nieuw Rotterdam is een jongerenorganisatie die zich inzet tegen eenzaamheid, hyperindividualisme en polarisatie. Koken voor de nachtopvang Een plek om bij te horen?

YourCube Join the Club. Over ons. Okke de Bonte Jongerenwerker. Doorgaan naar inhoud. Coming up. Over ons.

Netwerk Nieuw Rotterdam

Ontmoet het team. Join the club. Vervolgens stimuleren en activeren wij jongeren om zich ook vrijwillig in te zetten voor eenzame en kwetsbare mensen om hen heen. Check de activiteitenkalender voor al onze groepsactiviteiten en meld je aan door een ticket te boeken! Niks moet, alles mag.

Netwerk nieuw rotterdam kun je lekker je handen laten wapperen door te helpen met praktische klussen bij mensen in en om het huis. Samen zetten we ons in voor anderen en maken staking eindhoven airport Rotterdam ng mooier.

Jij mag het zeggen. Doorgaan naar inhoud. Netwerk Nieuw Rotterdam zet zich in tegen eenzaamheid, polarisatie en hyperindividualisme. Onze Projecten. Netwerk Nieuw Rotterdam is sinds september actief en heeft sinds dien netwerk nieuw rotterdam volgende resultaten weten te behalen.

Een Nieuw Rotterdam

Ben jij op zoek naar een leuke plek om vrienden te maken? Bij de Groeiplaatsen en Doing Good Meetings kun jij een dosis inspiratie opdoen en praat je met andere jongeren over goed doen voor Rotterdam!

Doorgaan naar inhoud. Het is een stad waar het vanzelfsprekend is om je in te zetten voor de mensen in je omgeving en waar jongeren zichzelf kunnen ontwikkelen en met hun talenten een positieve bijdrage leveren.

Koken voor de nachtopvang. Join the club! Voetballert Sportcomplex Olympia Buitendijk .

Ook in categorie:
    20.11.2021 07:48 Emie:
    Dan ben je hier op de juiste plek. Netwerk Nieuw Rotterdam in Cijfers.

    20.11.2021 22:39 Relinde:
    Tegelijkertijd zijn er nog zo veel Rotterdammers die ook jouw hulp goed kunnen gebruiken. En iets goeds te doen voor een ander?

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]