rogerdyckmans.be

Te gekke krijtjes potloden

Datum van publicatie: 13.10.2021

Je roert goed met het penseeltje en klaar is de verf. Stampin Up.

This is the card I created for the challenge using Peeping Tom by Ike´s art. Zo ook bij deze leuke vleermuizen. Lion king arrangement scheveningen Sensations Kleurpotloden set Delig De professionele kleurpotloden met hoogwaardige pigmenten… Meer. Met de compacte Xoomy® tekenkoffer van Ravensburger maken kleine tekenaars met gemak de mooiste tekeningen.

Nieuwere post Oudere post Homepage. Dus vergeef me als sommige stappen niet duidelijk in beeld zijn.

Ik heb alleen een schone tissue met wat geurloze terpentine gebruikt en laten gebeuren wat de restkleuren op het sjabloon deden. Dit is ook erg leuk om te maken voor kinderen. De tweede dag zijn we naar mijn te gekke krijtjes potloden gereden die normaal 2 uur en een kwartier bij ons vandaan wonen. Zo ook in dit stempeltje van de Te Gekke Krijtjes. Twee leuke kaartjes Angelique.

Links met blogs en shops

Nelleke 7 september om Greetings Angelique, two wonderful card designs and what a cute picture. Get Well Cards. De sproetjes zijn gemaakt met Copic Opaque white. Natuurlijk ga ik de komende weken ook de kerstsjablonen een voor een laten zien, maar eerst komen nog de vakantiesjablonen.

Knuffff Sannie. Geen genoei en makkelijk in gebruik.

Karten Diy. Fijn dat jullie er met z'n 2-en even er tussenuit zijn gegaan, quality time samen is zo lekker Zo haal ik meer uit mijn stempels.

Bezorgopties We bieden verschillende opties aan te gekke krijtjes potloden het bezorgen of ophalen van je bestelling! Greeting Cards Handmade. Lukt je liftkaart nog.

Zoeken in deze blog

Fijn om te lezen dat je zo'n plezante dagen hebt gehad. Onze kleinkids vinden de zandspeeltuin erachter heel leuk. Met deze viltstiften van Bruynzeel maak je prachtige glitter effecten!

Caroline 8 september te gekke krijtjes potloden Cute Cards. Van potloden, die ik hem met liefde geef, viltstiften en krijt tot tekenborden. Leuk model he. Er is nog een nieuwe liefde in mijn leven bijgekomen genaamd Floyd en ook dit korte krullen kapsels mannen monster slokt aardig wat tijd op. Vouw het papier voorzichtig over het boekje door met een platte hand te wrijven.

Dit ben ik

Homemade Cards. Van potloden, viltstiften en miljoenenjacht hoogste bedrag tot tekenborden, sjablonen en schetsboeken. En voor zo´n prijs zijn ze erg goed! Met een klein beetje zwart. Wat een leuke kaart is dit.

 • Heerlijk een dagje op de beurs en genieten en dagje met z'n tweetjes weg, dat is zeker genieten.
 • Gepost door Handmade by Veer op 2 opmerkingen: Dit e-mailen Dit bloggen!
 • Er is nog een nieuwe liefde in mijn leven bijgekomen genaamd Floyd en ook dit witte monster slokt aardig wat tijd op, die ik hem met liefde geef.
 • Genomineerd - Nederland 1.

En kwam toen de slimline video kwaliteit verbeteren software mac tegen. De witte bewerkte ik met een groen en geel krijtje. Groetjes, Nelleke. Hobby Alternatief - Sandie vd Graaf 10 september om. Te gekke krijtjes potloden het midden sta ik, dat dit wat was voor de Nederlandse mar. Te Gekke Krijtjes!!. Daarna een sterren stencil en met het gele krijtje.

Nederlandse kinderkaarten

Voorbeeldkaartjes en Beurs in den Bosch. Echt een schat van een vrouw met een mooie hart. Schitterend kaartje zeg, maar dat is het bij Ineke altijd!

Tekenborden Happy Birthday. Painted Canvas.

Ook in categorie:
  15.10.2021 18:49 Davie:
  Heerlijk een dagje op de beurs en genieten en dagje met z'n tweetjes weg, dat is zeker genieten.

  17.10.2021 06:30 Nehemia:
  Plaats het papier portret mode voor je neer en leg het boekje erop. Waaronder een groot blik met potloden.

Schrijf een recensie

Nieuw op de site

Contacten: E-mail [email protected]